تاریخ : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳

خطیب بودن همراه با علم و دانش از ویژگی‌های شیخ حسین انصاریان است

  • کد خبر : 1195
  • 30 بهمن 1402 - 11:25
خطیب بودن همراه با علم و دانش از ویژگی‌های شیخ حسین انصاریان است
آیین نکوداشت مقام علمی و فرهنگی استاد «شیخ حسین انصاریان» عصر امروز چهارشنبه ۲۵ بهمن ماه در محل انجمن آثار و مفاخر فرهنگی با اجرای حسن سلطانی برگزار شد.

آئین نکوداشت مقام علمی و فرهنگی استاد «شیخ حسین انصاریان» عصر امروز چهارشنبه ۲۵ بهمن ماه در محل انجمن آثار و مفاخر فرهنگی با اجرای حسن سلطانی برگزار شد.

در ابتدای این برنامه، محمود شالویی رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عنوان کرد: در خجسته روزی از ماه مبارک شعبان این افتخار نصیب ما شد که میزبان آئین نکوداشت استاد شیخ حسین انصاریان باشیم. یکی از مهم‌ترین برنامه‌های انجمن آثار و مفاخر از سهرورد زنجان تا همدان و آرمگاه بوعلی سینا است که پیوند دو مکتب اشراقی و مشایی و اولین منطقه فرهنگی کشور در دولت سیزدهم آغاز شده است. ما وارد صد و دومین سال فعالیت انجمن آثار و مفاخر فرهنگی شدیم و در این مدت برای حدود سیصد چهره فرهنگی و هنری و مشاهیر کشور نکوداشت برگزار شده است.

وی اظهار کرد: سخنان استاد انصاریان در دل و جان همه نفوذ می‌کند، در نیمه‌های ماه رمضان جمعیت بزرگی را در تهران بزرگ به سمت خویش جذب می‌کند. این جاذبه و ندا، ندای او نیست بلکه ندائی خدایی است و اگر امروز از او قدردانی می‌شود از آن جهت است که تکریم عالم دینی، تکریم پیامبر اکرم (ص) را کرده و آن کس که پیامبر را تکریم کند گویا که خداوند متعال را تکریم کرده است.

شالویی ضمن بیان اینکه آقای انصاریان نیازی به قدردانی ما ندارد و ما نیاز داریم که چنین شخصیتی را در بین خودمان ببینیم، تصریح کرد: امروز همه حاضران در این جلسه با شور و شوق در این مکان حاضر شده‌اند.

حجت الاسلام و المسلمین انصاریان مفسر و مبین کتاب الهی است

در ادامه آیت الله فاضل لنکرانی پشت تریبون آمد و گفت: این جلسه معظم برای تجلیل از یکی از عالمان عامل و یکی از افتخارات روحانیت در دوران معاصر است.

وی اظهار کرد: هیچ دینی به اندازه اسلام انسان را درست معرفی نکرده، هیچ مکتب فلسفی و هیچ علم و دانشی به اندازه دین اسلام، انسان و شخصیت انسان و عظمت انسان را درست بیان نکرده و قرآن و اسلام، انسان را درست معرفی کرده است. برای این معرفی نمونه‌ها و شاخص‌های متعددی وجود دارد. اما شاید مهم‌ترین شاخص این است که به هنگام خلقت آدم، خداوند اسماً الحسنی را به انسان تعلیم داد. این تعلیم اسماً به انسان هویت و حقیقت داد و آنچه که انسان را از بقیه انسان‌ها متمایز می‌کند، تعلیم اسماءی الهی است. حقیقت انسان در همین مسیر است و برای تکامل باید ببیند چه مقدار با این حقیقت قرابت دارد.

آیت الله فاضل لنکرانی عنوان کرد: هیچ موجودی به جز انسان ظرفیت فهم اسماً الهی و صفات الهی را ندارد. از این افق اگر ارزش انسان را بررسی کنیم انسان ارزشمند انسانی است که مسیر زندگی خودش را در تحقق اسماً و صفات الهی در وجود خود قرار دهد. انسانی که بتواند اسماً الهی را به درستی درک کند و راه‌های رسیدن به آن یعنی قرآن و سنت و عقل را پیدا کند می‌تواند در جایگاه خلیفه الهی باشد.

لینک کوتاه : https://danarazavi.ir/?p=1195

نوشته‌های مشابه